27. September 2020 - 6:00 till 19:00
Aviatorilor metro station, Câmpina
Share it on:

** Bicicleta Prin Canioanele Bulgaresti | Sunday, 27. September 2020

Din cauza pandemiei Covid-19, evenimentul se reprogrameaza pentru 27 septembrie 2020. Pentru detalii si informatii suplimentare, folositi adresa de e-mail email sau telefon 0766561893 inclusiv whatsapp.Hai ** bicicleta prin canioanele bulgaresti, o tura ** multe poteci pitoresti, intr-o tara straina, ** obiective turistice interesante si ** o rezervatie naturala care sa-ti incante privirea ;)Tura din 2020 are o noua configuratie pentru a descoperi si alte zone din canioanele de pe cursul raului Lom.Acum ai ocazia sa vii ** noi la Rusenski Lom, pe poteci salbatice, vizitand pesteri de calcar, strabatand jungla canionului si bifand si cateva obiective istorice despre care va voi povesti la fata locului: Biserica din stanca Basarbovo, chiliile rupestre de la Ivanovo si fortareata medievala Cherven.Cat costa?

150 RON/persoana (include ghidaj, transport si mancare)

50 RON/persoana (include ghidaj si mancare)

NU INCLUDE INTRAREA LA OBIECTIVELE TURISTICE(APROX 15 RON)Unde?

In regiunea Basarbovo, Bulgaria, la 80 de km de Bucuresti.

Cand?

In data de 27 septembrie 2020. Ne vedem in jurul orei 6 dimineata, in zona gurii de metrou Aviatorilor. Pentru detalii suplimentare - 0766561893 AlexCui se adreseaza?

Tura exclusiv MTB sau Ciclocross este destinata oricarui iubitor de pedalat ** cateva iesiri la activ. Este o tura usoara spre mediu, ** o lungime de 60 de km, jumatate offroad, jumatate asfalt pitoresc, ** majoritatea zonelor pe plat, dar ** peisaje fantastice prin canion, jungla, pesteri, ape salbatice si obiective turistice despre care vom povesti.Informatii utile

Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism ** nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau emailTaxa de participare este de 150 RON/persoana si include :

- transportul Bucuresti - Basarbovo si retur ( aproximativ 80km pana la destinatie + retur )

- un sandwich gurmand din partea casei pentru energie deplina

- un baton energizant

- poze si filme editate

- vizitarea obiectivelor turistice de pe traseu ( Basarbovo monastery, Ivanovo, Cherven, Rusenski Lom)

-asistenta pe traseu ( petice, camere, tool, ***** )***Pentru transportul pe cont propriu, se impune o taxa de participare de 50 RON/persoana ce va include serviciile oferite mai sus, mai putin transportul ** microbuzul.Rezervarea locului ** transport inclus se **** prin intermediul adresei de contact : email sau la telefon 0766561893 ( Alex Mircea ).

Confirmarea locului se va **** in momentul in care avem confirmarea platii pentru participare ( 150 RON/persoana ). Plata se poate **** prin intermediul contului bancar sau intalnire personala stabilita de comun acord.

Cont bancar : RO06INGB0000999908993867, beneficiar Mircea Paul. Alexandru PFA ( mentionati in descriere transfer: Plata participare Canioane).*** Pentru confirmarea participarii in regim propriu ( fara transport ), se va utiliza aceeasi metoda de rezervare. Confirmarea asocierii la grupul de expeditie se va **** **** confirmarea platii taxei de participare in valoare de 50 RON/persoana.Obligatoriu de avut :

- *****, petice, tool, camera

- lumina fata/spate

- buletin

- apa, hrana

- haine conforme vremii de afaraExista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.

Deciziile se iau in grup, decizia finala apartinand ghidului. Fiecare isi asuma responsabilitatea faptelor in cazul in care se ia decizia parasirii grupului.