06. October 2017 - 9:00
Share it on:

II. FOTÓS Workshop Máltán | Malta | Friday, 06. October 2017

II. Fotós Workshop Málta szigetén

Vas Gergely fotográfus.
Az év egy részében külföldön, többnyire Málta szigetén fotózom évről évre. A hozzám közelálló témák az esküvői fotózás, a táj és természet fotózás, valamint a street azaz utcai fotózás. Máltával kapcsolatban sok helyen találkozhatsz velem az interneten, több kiállításom is volt az ország kapcsán, valamint aktívan együtt dolgozom a Máltai Turisztikai Hivatallal mind Magyarországon, mind Máltán.

Kiknek szól ez a workshop?
Mindazoknak, akik szeretnének továbblépni a hobbi szintről, és tudatosabban alkotnának!
Azoknak, akik imádnak utazni-felfedezni, valamint szeretik a természet, táj, és streetfotózást.
És akik többet szeretnének kihozni felszerelésükből, valamint kiváncsiak arra, hogyan hozhatunk ki többet képeinkből utómunka segítségével.
Részletekért, és a jelentkezéshez keresd fel a workshop oldalát:

vagy írj emailt: info@gregoryiron.com
Comments
 • Elöször a gépek foglalnak helyet... Felfedezzük a három várost Vallettával szemben!
 • A májkrémes banán is nagyon népszerű étel errefelé :)) Nagyon jókedvű a csapat kora reggel :)
 • Az első nap remekül sikerül! A csapat a lemenő nap fényénél a portréfotózást gyakorolhatták vendégelőadónk Sinusphoto barátom vezetésével. A mai nap jártunk Marsaxlokk, a tündéri halászfaluban, illetve a közelében lévő egyik csodás öblében fürdeni, hogy felfrissülve érkezzünk meg a főváros, Valletta mellé a portré előadásra.
 • https://www.facebook.com/gregory.iron.photography/videos/1162451113791365/
 • Még mindig várjuk a többieket ;)
 • Ki korán kel, extra workshopot lel :) Gabi korai geppel erkezett, maris nyakukba vettuk a szigetet, es varjuk az esti geppel erkezoeket :)
 • A szigetre tartok megtartani a workshopot, stílusosan ;) MELA :)
 • Szép csendben úgy néz ki megtelt a workshop ;) Aki még észbe kapna, keressen meg e-mailben.... photo by Sinusphoto
 • Simán belefuthatunk ilyen pillanatokba ;) https://www.facebook.com/gregory.iron.photography/photos/pb.103420323027788.-2207520000.1498239106./1078775985492212/?type=3&theater
 • Nos, rég nem jelentkeztem, ennek oka csupán annyi, hogy rengeteg a munka :) Legszivesebben, már itt lennék veletek, hogy együtt csobbanjunk a fél pihenőnapunkon Október elején! Naptej, snorkeling cucc kötelező lesz ;) Persze a gépeket is fogjuk használni! https://www.facebook.com/gregory.iron.photography/videos/924785344224611/
 • A hidratálás nagyon fontos a nagy melegben :) Nem maradunk szomjan, az már biztos ;)
 • Október 6-7 az érkezések napja, a workshop résztvevőinek. Október 7.-én talán erre is lenne lehetőség ;) Like? https://www.youtube.com/watch?v=lvFs8ZizM5k
 • Csobbannátok innen? ;) #nextlevel
 • Sokakat érdekel a portrézás, mégis azt vettem észre, hogy nem használjátok ki a lehetőségeket. A legtöbb esetben semennyire nem lesz idális lehetőség az alanyunk fotózására, így fontos, hogy gyorsan és pontosan dolgozzunk a lehetőségünkre álló időben. Az is nagyon fontos, hogy egy minimális kontakt legyen az alany és a fotós között, de a legjobb megoldás, ha szóba elegyedünk, érdeklődünk, beszélgetünk, aztán készítünk róla képet, mert ott már kialakul egyfajta bizalom! A workshopon erre is biztosan lesz lehetőség, de nagyrészt rajtatok áll a megvalósítás, én ott leszek segítségnek ;)
 • Minden résztvevőre külön is oda fogok figyelni! Megnézzük mik az erősségek, mik azok amik még gyenge lábakon állnak, és ennek megfelelően fogom terelgetni a gondolatokat! Nem szoktam rögtön megmondani a megoldást, jobb szeretem, hogy amikor találkoztok egy feladattal, akkor saját magatok gondoljátok végig, és oldjátok meg, de természetesen én terelgetni fogom a törekvéseket a jó irányba egy két gondolattal ;)
 • Egy kicsit sok a teendő, de hamarosan jövök infókkal, történetekkel. Addig is BONGU :) Apropó, szépen telik a workshop, már csak 4 helyre van lehetőség ;) Hajrá!
 • Fiúk segítsetek !!! :) Egyenlőre nőuralom van a workshop résztvevői közt :)
 • Valletta kiváló helyszín a street fotókra, az épület szerelmesei is megtalálják a számításukat. Momentán a sajtreszelő, ahogy a helyiek hívják (Az új parlament épülete), nem a nagy kedvencem, de azért tömegével tud fotótémákat adni ;) Természetesen a legnagyobb kedvenceim az évszázados épületek, amiből akad majd bőven :)
 • Fontos, hogy ne "ész nélkül" álljunk neki fotózni, hanem nézzünk körül, "szívjuk" be a hely atmoszféráját, lehetőség szerint járjuk körbe a témát, várjuk meg a megfelelő pillanatot-napszakot, és csak azután készítsünk képeket. Meg fogsz lepődni, kevesebb képből, tartalmasabb témák kerekednek ;) ÉRDEKEL A MÁLTAI FOTÓS TÚRA? Jelentkezz itt több információért: http://www.gregoryiron.com/maltaworkshop Photo by Sinusphoto and Gregory Iron Photography
 • Most küldöm ki az információkat elsőkörben azoknak akik régebben, vagy a héten jelentkeztek infókért a II. FOTÓS Workshop Máltán kapcsán! A Posták indulnak! ;)
 • Az is célom, hogy a II. FOTÓS Workshop Máltán résztvevői, ne a legnépszerűbb túristákkal tömött helyein járjanak, és dolgozzanak, hanem nyugisabb, és akár szebb, Málta más oldalát is megmutató helyszíneken. Sok esetben a lábunkat fogjuk használni erre, de ígérem, nem fogtok csalódni ;)
 • Sziasztok! Már voltak akik feliratkoztak a részletesebb információkért, amit hamarosan kiküldök! Ha még nem iratkoztál fel, itt megteheted a Jelentkezés/Infokérés-ben: http://www.gregoryiron.com/maltaworkshop További lehetőségek: Amennyiben eldöntötted, hogy ott leszel, érdemes a repjegy megvásárlásával kezdeni, majd ezután az előleg befizetésével folytatni! A wizzair eléggé összevissza adja az árakat, a ryanair letisztultabb árazással dolgozik. EGY TIPP: lehet kombinálni az anyagiak megfontolása végett, például wizzair el jönni, ryanair-el menni, vagy ezeknek bármilyen kombinációjában, ezt rátok bízom! Pontosan ezért alakítottam ki ezt a dátumot, így átfedéssel lehet jönni és menni, nyilván a fentmaradó plusz időben sem fogtok unatkozni ;)
 • Idén is elsőnek Vallettát, a fővárost vesszük be! OTT LESZEL A WORKSHOPON? Így indult az első nap: https://www.facebook.com/events/1741533562729060/permalink/1814939098721839/?__mref=mb
 • TÁDÁÁÁÁÁÁ! Nos, elindult a jelentkezési lehetőség az idei Málta fotós workshopra! Az alábbi linken tudtok feliratjozni az információkért, és hamarosan elkezdem kiküldeni a részleteket a már eddigi jelentkezőknek! http://www.gregoryiron.com/maltaworkshop Ha tetszik az esemény, OSZD meg a barátaiddal! https://www.facebook.com/events/856219754517124/