11. April 2018 - 19:00 till 22:00
Share it on:

11.4 Sävy-klubi esittää Anna-Kaarina & Milena Solomun | Sävy-klubi | Wednesday, 11. April 2018

Huhtikuun ensimmäinen Sävy-klubi tuo meille tunteikkaan esiintyjän Anna-Kaarinan ja punk-asenteisen tarinankertojan Milena Solomunin. Luvassa taas hieno ilta kiinnostavien laulaja-lauluntekijöiden seurassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja esiintyjien jälkeen kaikille avoin lava! Tervetuloa! <3

Soittoajat:
19:15 Milena Solomun
20:00 Anna-Kaarina
21-22 Kaikille avoin lava

ANNA-KAARINA
Laulaja-lauluntekijä Anna-Kaarina esittää omia laulujaan tulkiten niitä vahvasti. Laulut leikkivät suurilla ja pienillä dynaamisilla kontrasteilla, ja musiikissa on kuultavissa vivahteita eri tyylilajeista. Debyyttisingle Parasite julkaistiin syksyllä 2017. Anna-Kaarina kirjoitti laulun ystävänsä Lauran sairastuessa syöpään. Musiikkivideo hänen muistolleen julkaistiin loppuvuodesta 2017.

Spotify:
YouTube:
Facebook:
Instagram: @annakaarinaofficial

MILENA SOLOMUN
Folkkia punk-asenteella. Biisejä sarkasmin ja runollisuuden värittämänä elämän ja ihmissuhteiden mahdottomuudesta, jonka piilossa on kuitenkin mahdollisuus muutokseen.
/Milena Solomun plays folk with a punk attitude. In a sarcastic and poetic way, her songs deal with the seemingly sheer and yet amusing im/possibility of life.SÄVY-KLUBI
Sävy-klubi on joka toinen keskiviikko Ravintola Oivassa Kalliossa järjestettävä nais-laulaja-lauluntekijä-klubi. Musiikista nauttiessa voit tilata juomasi kaveriksi syötävää Oivan Iltakeittiön a la carte-listalta, josta löytyy hyvää ja lohduttavaa jokaiselle.
Sävy-klubiin on aina vapaa pääsy ja lava vapaa kaikille noin klo 21-22.

TUE ARTISTIA: Muista tuoda mukanasi kolikot (ja setelit!) artistille kerättävään kolehtiin! ♥
Tervetuloa nauttimaan säväyttävästä musasta ja hyvästä ruoasta!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SÄVY-KLUBI hakee ESIINTYJIÄ syksylle 2018!
Nais-laulaja-lauluntekijät: pistäkää viestiä Sävy-klubin sivulle tai sähköpostiosoitteeseen savyklubi@gmail.com!
Jos Sävy-klubi ei ole ennestään tuttu niin tietoa löytyy Sävy-klubin Facebook-sivulta "tietoja"-kohdalta. Tervetuloa myös tutustumaan meihin ihan paikan päälle Sävy-klubiin: tule vetämään avoimelle lavalle (esiintyjien jälkeen: kaikille avoin lava)!