08. December 2017 - 19:00 till 21:15
Share it on:

Erja Lyytinen & Friends: Blue Christmas - Helsinki | Kulttuuritalo (Helsinki) | Friday, 08. December 2017

Erja Lyytisen emännöimä joulukonsertti lupaa elämyksiä monella ulottuvuudella! Konsertissa kuullaan suomalaisten tähtiartistien esittämiä omia sävellyksiä vuosien varsilta sekä lainakappaleita jouluiseen tunnelmaan verhottuna.

Esiintyjäkaartissa mukana mm. pitkän linjan muusikko, kitaristi- laulaja ja näyttelijä Heikki Silvennoinen, joka on valtakunnallissesti tunnustettu esiintyvä taiteilija, ja joka näyttelijän kykyjensä lisäksi on ansioitunut myös maailmanluokan blueskitaristina. Heikin lisäksi mukana myös Suomi-soulin suurlähettiläs Sami Saari ja musiikin monityöläinen Maria Hänninen, joita säestää Erja Lyytinen yhtyeineen.

Luvassa on mielenkiintoisia musiikillisia hetkiä, kun musiikin ammattilaiset pääsevät yhdessä ja erikseen lavalle. Tämä konsertti tarjoaa taatusti jotain uutta ja erilaista, mitä Erjan keikoilla ollaan aiemmin totuttu näkemään!

Liput ennakkoon Ticketmasterista alk. 33,00€ - 41,00€


Esityksen kesto n. 2h (sis. väliajan)
Ovet & mahdollinen ovilipunmyynti klo 18.00
Showtime klo 19.00
Konsertti on ikärajaton.

Tapahtuman tuottaa Bluesland Productions Oy.
-
Comments
  • Erja Lyytinen loisti eilen MTV3:n Tähdet Tähdet - avausjaksossa ja sai illan päätteeksi ansaitusti eniten ääniä! Erjan omat kommentit eilisestä jaksosta: "Wau mikä ilta eilen Tähdet Tähdet - avausjaksossa!! Esitykseni "Bang Bang" sai eniten ääniä yleisöäänestyksessä dance pop - jaksossa!!! Kappaleen alkuperäiset esittäjät ovat huikeat Nicki Minaj, Jessie J ja Ariana Grande. Kiitos teille ihanat kun jaksoitte kannustaa!!! Aivan huikea ilta ja voin kertoa että olipa jännää olla viimeinen esiintyjä! Huolimatta teknisistä ongelmista live lähetyksessä, energia ja fiilis välittyi kotikatsomoihin miljoonalle katselijalle asti. Ensi viikonlopulla sitten lisää, kategoria rakkauslaulut Erjaa voit äänestää seuraavanlaisesti: Tekstiviesti 10 numeroon 17225 (1€) Soita 0700 79 001 (1€+pvm) Tai verkossa: https://vote.securycast.com/tt?c=10 https://www.youtube.com/watch?v=70Zbht9YUhA Nyt siis viimeistään kannattaa pistää sunnuntaisin taajuudet Maikkarille klo 19.15! P.S. Blue Christmas kiertueenkaan starttiin ei ole enää pitkä aika. Onhan sinulla jo lippusi? Jos ei, niin hopihopi lippukaupoille ja paikanpäälle katsomaan huikeaa showta!