19. April 2018 - 18:30
Share it on:

Theseuksen laiva Vol. 2 | Länsisatama | Thursday, 19. April 2018

Täältä tulee jo ensimmäisen kerran jälkeen legendaariseksi kutsuttu Theseuksen laiva!

19. huhtikuuta Suomen filosofian opiskelijat kokoontuvat toista kertaa yhteen risteilyn merkeissä. Luvassa on kanssafilosofeihin tutustumista, yleistä hauskanpitoa ja virvokkeiden nauttimista, kenties (jos oikein innostutaan) filosofointia ja tanssahteluakin.

Risteily lähtee torstaina 19.4. Helsingin Länsisatamasta (Länsiterminaali 1) kello 18:30 kohti Tallinnaa. Tallinnan puolella pääsee laivasta nousemaan maihin (jos suinkin vain mieli tekee ja olo sallii) kello 8:00. Ajatellen vaikkapa lähestyvää vappua, Tallinnasta löytyy oivia ja edullisia matkakohteita (ts. mm. esim. Superalko) Laivaan on saavuttava takaisin kello 12:00, jolloin matka jatkuu takaisin kotia kohti. Tarkemmat speksit ilmoittautumisesta lukee alempana, sekä ilmoittautuneet saavat sähköpostilla tarkemmat ohjeet matkaan liittyen.

Kyydit laivalle ja laivalta kotiin on jokaisen hoidettava itse. Tapaamme Länsisataman terminaalissa, jossa kaikille jaetaan matkustuskortit. Muistathan, että risteilylle tarvitaan voimassaoleva passi tai henkilökortti (ajokortti ei käy!).

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen avataan 11.3. klo 20:00. Lisäämme tänne myöhemmin linkin ilmoittautumiseen. Ole nopea - viimeksi hitaimmat jäivät (valitettavasti) rannalle ruikuttamaan. Mukaan mahtuu 80 filosofia! Ilmoittautuminen on sitova.

Risteilyn hinta on huimat viisi (5) euroa. Jee! Huomaa kuitenkin, että jos kaikkia paikkoja ei saada täytettyä, hinta saattaa matkanjärjestäjän päätöksestä muuttua. Hyttityyppi on C4 ja hytit ovat käytössä koko risteilyn ajan.

Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä voit valita, haluatko syödä laivan buffet-päivällisen hintaan 33e. Halukkaille buffet on varattuna kello 17:30 kattaukseen.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit toivoa hyttitovereita.

MAKSU:

Maksun eräpäivä on 16.3., mihin mennessä on maksettava risteily (5e) sekä buffet, jos sellaisen olet valinnut. Ilmoita maksun yhteydessä nimesi ja ainejärjestösi.

- Saaja: Dialectica ry
- Tilinumero: FI85 4713 0010 0012 38
- Viestikenttään oma nimi ja ainejärjestö
- Eräpäivä on 16.3.2018


Tule siis kanssamme katsomaan, onko laiva enää sama palatessaan matkansa jälkeen satamaan! Kenties kokemus on niin uskomaton, etteivät matkustajatkaan *** enää risteilyn jälkeen olevansa entisensä.

Mitä: Filosofiristeily!
Milloin: 19.-20.4.
Missä ja minne: M/S Silja Europalla Helsinki-Tallinna-Helsinki!
Risteilyn hinta: 5e
Miksi: Koska kuinka monesti olet päässyt filosofien kanssa risteilemään? Niinpä.