16. December 2017 - 20:00 till 23:00
Share it on:

Raskasta Joulua at Kuopio-halli | Kuopio-halli | Saturday, 16. December 2017

Koko kansan suosion saavuttanut Raskasta joulua -konserttikiertue nähdään tänä vuonna areenoilla ja halleissa

Vuosien saatossa laadukkaaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi kasvanut Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti herätti kiinnostusta myös ulkomailla.

Tänä vuonna kiertue kasvaa aikaisempaa suuremmaksi: marras-joulukuun aikana 23 paikkakuntaa kiertävä kiertue järjestetään useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Lisäksi myös konserttien visuaalinen show kasvaa entisestään: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show, johon panostetaan tänä vuonna erityisen paljon.

- Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden shown kaikkine elementteineen. Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan ja olemme erityisesti myös panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! fiilistelee kitaristi Erkka Korhonen, jonka ideasta Raskasta joulua -kiertue on saanut alkunsa.

Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina. Solisteina tulevalla kiertueella ovat mm. Marco Hietala, Floor Jansen, Tony Kakko, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Tommi Salmela, Pasi Rantanen, Kimmo Blom ja Antoni Parviainen. Solistien paikkakuntakohtaiset esiintymiset julkaistaan myöhemmin ja lisäksi luvassa on myös uusia yllätyksellisiä nimiä ulkomaita myöten.
Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.
Comments
 • Jos kävis kuuntelemassa kauneimmat joululaulut 😊
 • Seisomakatsomoon lippu myynnissä. 35 e.
 • Kaksi lippua seisomakatsomoon myynnissä tälle illalle. Tarjoa yv:llä.
 • Huomenta Kuopio! Illalla rokataan tämän vuoden kiertueen toiseksi viimeisen keikan merkeissä! 🤘 Pari tärppiä vielä sujuvaan iltaan: * Tulethan ajoissa paikalle, tupa on täysi joten porukkaa on ja paljon! Ovet avautuu klo 18.00, show 20.00. Hallissa on rajattu anniskelualue. * Sisäänkäynti tapahtuu hallin pohjoispäädystä * Mikäli tulet autolla, suosittelemme jättämään auton kauemmas parkkiin. Hallin parkissa on tilaa rajallisesti * Katsomoon ei saa viedä takkia pyrotekniikan vuoksi. Jätäthän takkisi autoon tai hallissa sijaitsevaan narikkaan (3€/takki) * Ennakkotiedoista poiketen konsertissa ei ole väliaikaa Tervetuloa! 😊
 • Itse estyneenä, laitan myyntiin 2kpl e-lippuja. Katsomo E, rivi 9, paikat 1-2.
 • Myynnissä Kuopion keikalle 1 lippu,D katsomo,rivi2 paikka 6.
 • Muutama päivä ja päästään ottamaan Kuopio-halli haltuun! Teitä on tulossa PALJON, joten avataan ovet hallille jo klo 18.00, suosittelemme tulemaan paikalle ajoissa. :) Show klo 20.00. Ennakkotiedoista poiketen konsertissa ei ole väliaikaa. Tervetuloa!
 • Olisiko kenelläkään myydä kahta vip-lippua? Ticketmasterissa loppuunmyyty vipit, mutta josko kuitenkin vielä tätä kautta löytyisi? Olen normiliput ostanut, mutta synttäriyllärinä miehelleni ihan VIP:ä ajattelin.... kun pyöreitä täyttää 😃. Tai jos joku voisi vinkata, mistä voisin kysellä, kiitos.
 • Toivottavasti näkyvyys lavalle on hyvä?! Ouluhallin konsertin sivulla paljon pettyneitä.
 • monelta konsertti alkaa? :)
 • Hei, miten tuo katsomo on järjestetty, onko nouseva vai lattiatasossa? Mietin lähinnä, näkeekö tuolta seisomokatsomosta lavalle ollenkaan. =)