10. December 2017 - 16:00 till 20:00
Share it on:

Parsonrussellinterriereiden agilitymestaruus 2017 | Lägi-Areena | Sunday, 10. December 2017

Parsonrussellinterriereiden agilitymestaruus 2017 ratkeaa Lohjalla 10.12. Luokkia on kaiken tasoisille koirille ja ohjaajille.

Ilmoittautumiset: . Ennakkoilmot (=edullisempi hinta) viimeistään tiistaina 5.12.

Kisat pidetään Lohjalla Lägi-Areenalla iltapäivällä Lägin 1- ja 2-luokkien kisojen jälkeen klo 16 alkaen. Luokkajärjestys: kisaavat - möllit - nuoret - seniorit - pennut - lapset, kepot, ketyt. Kaikkien osallistujien toivotaan olevan paikalla koko mestisten ajan ja mejäkokeen tapaan osallistuvan korvaavan "radan" mahdollistamiseen esim. ratatyöntekijänä.

Luokat:
- pennut (4-9 kk)
- nuoret (9-18 kk, luokassa vain hyppyjä ja putkia)
- möllit (ei kontakteja eikä keppejä)
- veteraanit (10 vuotta täyttäneet, sama rata kuin nuorilla)
- kisaavat / avoin luokka (kaikki yli 1-vuotiaat saavat osallistua)

Luokkien parhaat palkitaan. Lisäksi palkitaan paras junioriohjaaja (alle 18-vuotias), paras mölliohjaaja (mölliluokan ohjaaja joka ei ole kilpaillut virallisissa kisoissa), paras 1-, 2- ja 3-luokkalainen sekä VSP (viereisen säkäluokan paras).

Osallistumismaksut :
PRT ry:n jäsenet ennakkoon 8 € / startti
ei-jäsenet ennakkoon 10 € / startti
paikan päällä 10 € / startti (sekä jäsenet että ei-jäsenet)
saman talouden 2. jne. startit -2 € em. hinnoista
Comments
  • Ennakkoon ilmoittautuneille on äsken lähetetty kisakirje sähköpostilla. Paikan päälläkin ehtii vielä mukaan, jos ilmoittautuminen on jäänyt tekemättä. :)
  • Tässä vielä tarkemmat säännöt: Pennuilla (4-9kk) max 8 estettä, makupalojen/lelun käyttö sallittu (ei virhepisteitä). Hihnan käyttö sallittu (+ 5 virhepistettä), apuohjaajan (hihnan toisessa päässä) käyttö sallittu (+ 5 vp), ketään ei hylätä: normaalisti hylkyyn johtava virhe +10 vp. Nuorilla(9-18kk) max 12 estettä makupalojen käyttö sallittu (+ 5 vp), hihnan käyttö sallittu (+ 10 vp), radalla vain hyppyjä ja putkia ketään ei hylätä: normaalisti hylkyyn johtava virhe + 10 vp. Veteraanit suorittavat nuorten radan nuorten luokan jälkeen. Veteraaneilla samat kilpailusäännöt kuin avoimessa luokassa. Möllit max 16 estettä makupalojen käyttö sallittu (+5 vp), hihnan käyttö sallittu ( +10 vp), ei kontakteja eikä keppejä radalla. Kilpailevat/avoin (kaikille yli 12kk) kaikkien luokkien (möllit, I, II, III) ihanneaika kaikille sama, säkäluokka kaikille sama, hylkäykset merkitään hylkäyksiksi, mutta radan saa suorittaa loppuun. Muissa luokissa paitsi veteraaneissa ja kilpailevissa koiralla saa olla lähdössä kiinnipitäjä. Joka luokassa palkitaan neljä parasta koirakkoa. Lisäksi kilpailevista palkitaan paras/tasoluokka ja vastakkaisen säkäluokan paras (VSP). Paras mölliohjaaja valitaan ensisijaisesti mölliluokan osallistujista. Jos siellä ei ole yhtään möllitason ohjaajaa voidaan titteli myöntää junioriluokan osallistujalle. Paras alle 18-vuotias ohjaaja palkitaan ensisijaisesti kisaavien luokasta, mutta jos siellä ei ole alle 18-vuotiaita tuloksen saaneita ohjaajia, siirrytään mölliluokkaan ja sieltä tarvittaessa nuorten luokkaan.
  • KISAT ALKAVAT KLO 16. Lägin aikataulut ovat varmistuneet ja Lägin kisat päättyvät klo 15.30 aikoihin. Päästään siis aloittamaan omat mestikset klo 16. Mikäli Lägin kisat ovat kovasti etuajassa, voidaan aikataulua aikaistaa puolella tunnilla. Ole siis ajoissa paikalla! Luokkajärjestys: kisaavat - möllit - nuoret - seniorit - pennut - lapset, kepot, ketyt. Tarkempi aikataulu tulee keskiviikkona kun ennakkoilmo päättynyt.
  • En tiedä mihin lapset olis pitäny ilmoittaa mutta ainakin ilmoitin ne johonkin :D
  • ⚠ HUOM 1- JA 2-LUOKKALAISET!! Lägin virallisiin kisoihin voi jälki-ilmoittautua vielä tänään lauantaina. Laittakaa ilmo Lägin tammikuun kisoihin ja kirjoittakaa lisätietokenttään tulevanne kisaamaan su 10.12. Viralliset nollat ja parsonmestaruus taskuun samalla keikalla? 🍔
  • Kisat tuomaroi meidän oma maajoukkue-edustajamme Erika Pasanen. Radatkin ovat kuulemma jo valmiina. :)
  • Rimakorkeudet? Lähinnä nuorissa ja mölleissä?
  • Ilmoittautumiset: www.webropolsurveys.com/parsonagi2017.net (täytä jokaisesta suorituksesta oma lomakkeensa, esim. jos sama koira osallistuu sekä kepo/kety-luokkaan että kisaaviin)
  • MESSARISTAKIN EHTII! Parsoneiden kehät on aamupäivällä ja kisat alkavat aikaisintaan klo 14. Matkaa Messukeskuksesta Lägi-Areenalle on 46 km, ajoaika 36 minuuttia (jos ei ruuhkaa).