07. August 2020 - 23:00
Hungi, Szeged
Share it on:

Bravo Hits Party By Rock The City@Hungi | Friday, 07. August 2020

Ooooops I did it again...?

Visszatér az ország egyik legnépszerűbb partysorozata a Bravo Hits Party !?????

A Rock The City csapata ismét elvisz titeket a 90es 2000es évek legnagyobb slágerei közé, nektek csak táncolni kell reggelig és abban a szegedi közönség feketeöves!?????Kezdés:23:00

Jegyár:1500Rock The City Let's Gooo!????★ Korhatár:

A buli 18+. A beléptetés meggyorsítása érdekében, kérjük, hogy mindig hozzatok magatokkal valamely fényképes igazolványt, és készítsétek is elő. A Hungi területén 22:00 után 18 év alatti személy, felnőtt kísérővel sem tartózkodhat.

★ Amire nincs szükségetek:

Szúró-vágó eszköz, tudatmódosító szerek, valamint más kereskedelmi egységben vásárolt alkoholos és alkoholmentes italok behozatala szigorúan tilos.

★ Dress Code:

Dress code-ként az elegáns és a hétköznapian elegáns öltözködést javasoljuk a rendezvényre érkezőknek. Ezért, ha a Hungiba jöttök, legyetek szívesek otthon hagyni a melegítőt, a papucsot, és más különféle sportosabb darabot, mert ilyen öltözékekben nem fogunk beengedni benneteket.

★ Ruhatár:

Használata kötelező, 200 Ft/ruhadarab. Kérjük a kapott ruhatárjegyeket őrizzétek. Kamerával megfigyelt területet, hogy óvjuk biztonságotokat és értékeiteket. Viszont a klub területén elvesztett, elhagyott értékeitekért, ingóságaitokért felelősséget nem tudunk vállalni.

★ A belépés jogát a rendezőség fenntartja!